Aanhouding wegens huiselijk geweld

RHEDEN- De politie heeft maandagavond een 21-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden bij een woning in Rheden. De man wordt ervan verdacht zondag 21 maart zijn 33-jarige Rhedense ex-vriendin in haar woning te hebben mishandeld.

Het slachtoffer meldde zondagochtend de mishandeling bij de politie. Het slachtoffer zou rond elf uur ruzie hebben gekregen in de relationele sfeer met de Arnhemmer. Hierbij zou hij haar geslagen en geschopt hebben. Ook zou hij haar hebben bedreigd met een scherp voorwerp waarna hij lopend de woning zou hebben verlaten. Het slachtoffer gaf bij de politie aan hiervan aangifte te willen doen. De agenten hebben in de omgeving naar de man gezocht maar troffen hem niet meer aan. Maandagavond 22 maart kreeg de politie opnieuw een melding op het adres. De man zou voor de woning staan waar hij kort daarna door de politie werd aangehouden. De man is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.