Home / Hall / Sjoeluitslagen Bello ’81

Sjoeluitslagen Bello ’81

HALL – De leden van sjoelclub Bello ’81 uit Hall waren onlangs voor de veertiende keer dit seizoen bij elkaar voor de onderlinge wedstrijden. Hennie Gerrist won in klasse EK met 1352 punten, in klasse a won Wilma Meenink met 1292 punten, Durk de Haan won met 1216 punten in klasse B, in klasse C won Thea van de Meulen met 1158 punten, Anny Berends scoorde 1049 punten en won in klasse D en in klasse E won Riet Denekamp met 1071 punten. De volgende sjoelavond is op donderdag 1 april om 19.30 uur.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.