Wim Wensink nieuwe voorzitter Eendracht

EERBEEK – Tijdens de ledenvergadering is Wim Wensink benoemd tot nieuwe voorzitter van muziekvereniging de Eendracht uit eerbeek. Wensink volgt Liane van der Veen op die acht jaar lang voorzitter is geweest. De eerste vrouwelijke voorzitter van de vereniging in 110 jaar tijd, volgde in 2002 Hans Wensink op.

Onder haar leiding werd de Drumfanfare omgevormd naar het Leerlingen En Gevorderden Orkest (LEGO). Daarnaas twaren de concoursresultaten van de fanfare uitzonderlijk, voornamelijk in het najaar van 2008, waar de fanfare van eendracht werd uitgekozen tot beste orkest van dat concoursweekend.
De nieuwe voorzitter, Wim wensink, is al sinds 1980 verbonden aan de vereniging. Als trompettist is hij begonnen in de leerlingengroep onder leiding van H. Scholten. In 1985 verwisselde Wensink de trompet voor de tenor trombone, terwijl hij enkele jaren geleden de overstap maakte naar bastrombone. In 2002 werd Wensink benoemd tot bestuurslid van eendracht als PR functionaris. De kersverse voorzitter heeft duidelijke en ambitieuze doelstellingen; hij wil het huidige niveau vasthouden en zelfs verhogen. Dit wil hij bereiken met zoveel mogelijk jeugdleden. Een ander belangrijk aspect op de agenda blijft de versterking van de financiële positie van Eendracht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.