Tai Chi voor senioren

DOESBURG – Carion Doesburg organiseert voor 55-plussers uit Doesburg een cursus Tai Chi; een Chinese bewegings- en gezondheidsleer. Het zijn zachte, vloeiende bewegingen waardoor de doorstroming verbetert en men meer energie krijgt. Tai Chi is geschikt voor iedereen, ook voor ouderen en mensen met reumatische klachten doordat alle oefeningen zowel zittend als staand gedaan kunnen worden.
Bij voldoende aanmeldingen is er een cursus van 27 april tot en met 29 juni op dinsdag van 09.30 tot 10.30 uur. De kosten bedragen 50 euro. De cursus wordt gegeven in het gebouw van Carion aan de Linie 4 in Doesburg. Voor vervoer kan gebruik worden gemaakt van de PlusBus. Het aanmeldingsformulier is af te halen bij de Linie 4.

Wilma Langeveld
Tel. 0313 – 472632, e-mail. w.langeveld@carion.nl
www.carion.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.