Start tennisseizoen TV Dieren

DIEREN – De zon laat zich steeds meer zien, het is weer langer licht en dus tijd om van de bank af te komen. Hoewel er in Dieren het hele jaar getennist kan worden, klinkt eind maart het startsignaal voor een nieuw tennisseizoen. Op zondag 28 maart van 09.30 tot 13.00 uur doet tennisvereniging Dieren dit met het openingstoernooi voor haar jeugdleden.

In dubbels strijden de kinderen en jongeren tot en met 17 jaar om de eerste eer van het jaar. Iedereen is van harte welkom op het tennispark aan de admiraal Helfrichlaan 89 in Dieren om de deelnemers aan te moedigen. De deelnemers kunnen tevens langlaufen. Tafeltennissen en zich uitleven op de bungee-run, waarmee men aan een elastiek naar voren rent.
In de maand april is er een proefmaand voor kinderen en volwassenen die eens willen proberen om een balletje te slaan. Naast drie tennislessen, verzorgd door één van de trainers, kan er de hele maan vrij gespeeld worden. Belangstellenden kunnen kennis maken met andere beginnende tennissers en kan vervolgens tegen een gereduceerd tarief lid worden. Voor rackets en ballen wordt deze maand desgewenst gezorgd.

Polysport, tel. 0313 – 414971
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.