Home / Dieren / Nieuwe tenues voor D1

Nieuwe tenues voor D1

DIEREN / DOESBURG – Het automatiseringsbedrijf Entric uit Doesburg is bereid geweest om nieuwe tenues te verzorgen voor het D1 elftal van voetbalvereniging de Dierensche Boys. Entric is opgericht in 2003 en sinds 3 november 2007 gevestigd in Doesburg aan de Halve Maanweg 1. Entric bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt op het gebied van computers. Eigenaar Mark Teunissen reikte met trots de nieuwe tenues, voorzien van het Entric logo, uit aan de jeugd van de Dierensche Boys en hoopt dat ze dit voetbalseizoen mooie resultaten behalen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.