Veilig weer de weg op

BRUMMEN – Veilig Verkeer Nederland, Stichting Welzijn Brummen en samenwerkende Ouderenbonden Gemeente Brummen hebben ervoor gezorgd dat de 50-plussers van de gemeente Brummen veilig en vol zelfvertrouwen deel kunnen blijven nemen in het verkeer. Donderdag kon iedereen in het Tjark Riks centrum in Eerbeek de kennis over het verkeer en de verkeersregels toetsen tijdens de theorieavond. Vrijdag deden ruim dertig deelnemers mee aan de praktijkdag. Men kon ook het gehoor laten testen door D. Visscher van Beter Horen en de ogen laten testen door E.J. van Tongeren van Bril ’73. Daarna maakte men samen met een rij-instructeur een rondrit van een half uur. De deelnemers gingen naar huis met adviezen van de rij-instructeur en wat naslagwerk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.