Home / Velp / Velpenaar aangehouden na overtreding huisverbod

Velpenaar aangehouden na overtreding huisverbod

VELP – Een 37-jarige Velpenaar is zondag in zijn woning aangehouden omdat hij een eerder opgelegd huisverbod in verband met huiselijk geweld had overtreden. Agenten stelden zondag een controle in op de naleving van het huisverbod. Daarbij bleek de Velpenaar weer in huis te zijn bij zijn vriendin. De man was op 3 maart aangehouden nadat hij tijdens een ruzie de boel kort en klein geslagen zou hebben. Ook zou hij gedreigd hebben een kennis wat aan te doen. Naar aanleiding van dat voorval had de burgemeester besloten hem een huisverbod op te leggen. De politie ziet toe op de naleving van zo’n huisverbod.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.