Velpenaar aangehouden na overtreding huisverbod

VELP – Een 37-jarige Velpenaar is zondag in zijn woning aangehouden omdat hij een eerder opgelegd huisverbod in verband met huiselijk geweld had overtreden. Agenten stelden zondag een controle in op de naleving van het huisverbod. Daarbij bleek de Velpenaar weer in huis te zijn bij zijn vriendin. De man was op 3 maart aangehouden nadat hij tijdens een ruzie de boel kort en klein geslagen zou hebben. Ook zou hij gedreigd hebben een kennis wat aan te doen. Naar aanleiding van dat voorval had de burgemeester besloten hem een huisverbod op te leggen. De politie ziet toe op de naleving van zo’n huisverbod.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.