Station Velp krijgt meer parkeerplaatsen

VELP – Om de reizigers beter van dienst te kunnen zijn, wordt door NS een groot aantal parkeerterreinen nabij de stations verbeterd en/ of uitgebreid. Door een samenwerking tussen gemeente, stadsregio, het Ministerie van Verkeer en waterstaat en NS is het mogelijk geworden om ook station Velp aan te pakken. Hier wordt het parkeerterrein uitgebreid naar 75 plekken.
Het werk aan de parkeerplaats start in week 12 en zal zes tot zeven weken duren. Er wordt gestart met een kleine bodemsanering, waarna de aanleg van de parkeerplaatsen start. Tijdens de werkzaamheden is het huidige terrein afgesloten.

www.ns.nl
Adviesburo R.I.E.T.
mevrouw Van Rijnsbergen, tel. 06 – 54650303
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.