Home / Velp / Station Velp krijgt meer parkeerplaatsen

Station Velp krijgt meer parkeerplaatsen

VELP – Om de reizigers beter van dienst te kunnen zijn, wordt door NS een groot aantal parkeerterreinen nabij de stations verbeterd en/ of uitgebreid. Door een samenwerking tussen gemeente, stadsregio, het Ministerie van Verkeer en waterstaat en NS is het mogelijk geworden om ook station Velp aan te pakken. Hier wordt het parkeerterrein uitgebreid naar 75 plekken.
Het werk aan de parkeerplaats start in week 12 en zal zes tot zeven weken duren. Er wordt gestart met een kleine bodemsanering, waarna de aanleg van de parkeerplaatsen start. Tijdens de werkzaamheden is het huidige terrein afgesloten.

www.ns.nl
Adviesburo R.I.E.T.
mevrouw Van Rijnsbergen, tel. 06 – 54650303
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.