Schilderen met acrylverf

VELP – Op de Carion-locatie de Poort in Velp is er ruimte voor nieuwe deelnemers in de groep boetseren en pottenbakken. Er zijn twee mogelijkheden, op maandag van 20.00 tot 22.00 uur of op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen kan meedoen, doel is om te ervaren of schilderen iets is voor de deelnemer. De bijeenkomsten worden gegeven door een ervaren en enthousiaste wijkbewoner / docente. De kosten bedragen 2,50 euro per keer, inclusief materiaalkosten. In totaal zijn er acht tot tien bijeenkomsten die duren tot medio juni. De bijeenkomsten starten op 7 en 12 april. Opgeven is nodig.

Peter van Zanten, tel. 026 – 3642837, e-mail. p.van.zanten@carion.nu
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.