O.K.R.V zoekt jonge oldtimer modelbouwers

VELP – De organisatie van de Oranje Klassieker Rit Velp (O.K.R.V.) zoekt, in samenwerking met Intertoys Velp, enthousiaste oldtimer modelbouwers. Kinderen tot en met 15 jaar worden gevraagd een model oldtimer te bouwen; een voertuig van 25 jaar of ouder, een auto, vrachtauto of bus.

Het model mag gebouwd worden van Lego, Knexx, Duplo, Meccano of gewoon toiletrollen en papier. Daarna maakt men een duidelijke digitale foto, print deze uit en brengt de foto naar Intertoys Velp. De foto’s worden dan in de winkel opgehangen. Bij de foto moet worden vermeldt welk merk het is en hoe oud de auto is en eigen naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. De foto kan tot woensdag 28 april ingeleverd worden. Een jury kiest daarna drie winnaars en worden op Koninginnedag in het Villapark in Velp bekend gemaakt worden. De namen van de winnaars worden na 30 april opgehangen bij Intertoys Velp en Intertoys Velp neemt contact op met de winnaars voor het overhandigen van de prijs. Op deze manier worden ook jonge mensen enthousiast over oude voertuigen.
Inmiddels hebben zich alweer 125 deelnemers ingeschreven voor de Oranje Klassieker Rit Velp. Er zijn nu nog maar 25 plaatsen vrij. De O.K.R.V. bestaat uit een gezamenlijke start, een rit, een pauze plaats met gelegenheid tot eten bij een horecavoorziening en het tweede gedeelte van de rit. De rit beslaat ongeveer 100 kilometer. De rit wordt afgesloten in het Villapark in Velp, waar in de muziektent een band zal optreden. De voertuigen die mogen deelnemen, moeten gebouwd zijn voor 1984 en alleen deelname met opgave. De organisatie zoekt nog acht voertuigen die in 1988 gebouwd zijn.
Het deelnamegeld bedraagt 5 euro, te betalen bij de inschrijfstand op de van Spean Allee.

www.okrv.nl
De heer J. Withaar, tel. 026 – 3620075
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.