Jimmy derde bij finale Vakkanjerwedstrijden

SPANKEREN – Jimmy Poelarends uit Spankeren en BBL-student van de opleiding Mechanical Design & Engineering van ROC A 12 in Huissen, heeft bij de individuele landelijke finales van Vakkanjers een verdienstelijke derde plaats gehaald.

Vakkanjers betreft een branchewedstrijd voor verschillende disciplines in de metaalbranche. De wedstrijden waren dit jaar gericht op het thema duurzame energie. Tijdens deze wedstrijd kunnen jonge, aankomende vakmensen zich meten met collega’s uit heel Nederland. Bij de regionale wedstrijden heeft Jimmy de eerste plaats behaald.
Vrijdag 12 maart vond tijdens de Technishow in de Jaarbeurs in Utrecht de prijsuitreiking van deze landelijke finale plaats, gepresenteerd door Annette van Trigt. Jimmy deed als regionaal kampioen plaatsconstructiewerker mee. Hij werkt bij Rowi Engineering BV in Baak. Joost Meenink van Rowi heeft Jimmy de kans en de mogelijkheid geboden om zich voor de wedstrijd in te zetten. Jimmy: “Ik had het zeker niet verwacht, maar het is toch hartstikke mooi om derde van Nederland te zijn”.