Home / Rheden / Rheko 4 kampioen

Rheko 4 kampioen

RHEDEN – Al een tijdje hielden de spelers van team 4 van korfbalvereniging Rheko uit Rheden er geen rekening meer mee, maar het gebeurde dan toch. Doordat zij wisten te winnen van DVO uit Bennekom werden zij zaterdag 13 maart kampioen. Het team, gesponsord door Anne Bruger, staat sinds dit seizoen onder leiding van Jacco van Santen, een oude bekende van Rheko die jarenlang in het eerste team heeft gespeeld. Onder zijn enthousiaste leiding is Rheko 4 opgebloeid en weer als een echt team gaan knokken voor elk punt. Als beloning werd de eerste veldtraining nog een weekje uitgesteld.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.