Ledenvergadering WIK Rheden

RHEDEN – De jaarlijkse ledenvergadering van WIK Rheden vindt dit jaar plaats op maandag 29 maart. Dit jaar is het een bijzondere ledenvergadering want er wordt afscheid genomen van twee bestuursleden; Hetty Niemeijer-Wolfert en Toon de Koning, beiden al jaren actief in het bestuur van WIK.

Op dit moment heeft WIK een tekort aan bestuursleden en moeten er snel nieuwe gevonden worden anders kan WIK haar activiteiten niet meer voortzetten.
Bij de groepen Ouder en peuter gym en volleybal kan WIK nog nieuwe leden gebruiken. Daarnaast wordt de leden een voorstel gedaan om de contributie te verhogen. Om aan de verplichtingen te kunnen voldoen, wordt tijdens de vergadering met de leden gesproken over hoe de activiteiten voortgezet kunnen worden. Iedereen die belangstelling heeft om bestuurslid te worden, kan zich aanmelden tot de ledenvergadering plaatsvindt.

www.wikrheden.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.