Home / Rheden / Herten in gevaar

Herten in gevaar

RHEDEN – Met de regelmaat komen de reeën en herten weer naar de verse graslanden aan de Veluwezoom. Dit brengt de dieren echter in gevaar als ze, zoals vanmorgen tussen Rheden en Velp, ingesloten zitten, en dreigen tussen het verkeer van de N785 tussen Rheden en Velp te belanden.
Zes opzichters van Natuurmonumenten probeerden de gestreste herten naar een lage afrastering te sturen wat echter niet lukte. De dieren zijn tenslotte weer in de bossen terecht gekomen. Voor de file rijders tussen Rheden en Velp was het deze keer niet zo saai.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.