Alle junioren van Rheko kampioen

RHEDEN – Zowel het A1 team als het A2 team van korfbalvereniging Rheko uit Rheden zijn onlangs kampioen geworden. Rheko A1, gesponsord door de Vacaturebank, moest winnen om kans te maken op de titel en sloeg hier onder leiding van coaches Daniel Middel en Michiel Meurs in. Keizer Karel werd in Nijmegen met 6 – 11 verslagen.
Rheko A2 speelde thuis voor het kampioenschap en zij lieten het hele seizoen al zien dat ze over groot scorend vermogen beschikken. Ook deze dag was het raak. Er werd met 14 – 7 gewonnen van KVZ. Het team dat onder leiding staat van Peter van den Berg is ontzettend gegroeid in de zaal. Op het veld zijn de verwachtingen dan ook weer hoog gespannen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.