Home / Lieren / Workshop Voorjaarslandschap

Workshop Voorjaarslandschap

LIEREN – De cursussen en workshops bij atelier de Molenburg in Lieren staan komend lenteseizoen in het teken van gemengde techniek. Zaterdag 27 maart start de eerste lenteworkshops met als onderwerp Een heerlijk Lentelandschap. Spelen en experimenteren staan centraal. Lentekleuren schilderen met kwast en paletmes. Er wordt gewerkt met acrylverf, vloeipapier en stof op doek. Men heeft geen tekenervaring nodig om mee te doen aan de workshop. Het atelier staat onder leiding van Christine van der Burg.

Tel. 055 – 5063456
E-mail. cvanderburg@hetnet.nl
www.atelierdemolenburg.nl
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.