Voorjaarsactiviteiten Floralia

HALL – Nu het voorjaar weer nadert, is Floralia in Hall weer druk bezig met het organiseren van diverse activiteiten. Tijdens de jaarvergadering vond een bestuurswisseling plaats en de nieuwe bestuursleden hebben er erg veel zin in.

De snoeicursus van 13 maart was een groot succes waar de heer Kees van Beek uit Wilp de cursisten allerlei snoeimethoden liet zien.
Woensdag 31 maart zijn de leerlingen van basisschool De Vossenstaart aan de beurt. Zij gaan onder leiding van Floralia-bestuursleden en een aantal vrijwilligers paasstukjes maken. De paascursus voor volwassenen van 1 april in de Wheme wordt gegeven door Aafke Klaasseen. Voor deze cursus zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Opgeven kan bij mevrouw H. van Asselt via tel. 0313 – 653115. De kosten bedragen 10 euro.
Op 16 april gaan de bovenbouw leerlingen van De Vossenstaart er weer voor zorgen dat de bermen in en om Hall er brandschoon uitzien. Daarnaast trakteert Bello uit Hall op patat en limonade.
De uitreiking van de jaarlijkse ledenplanten is op 17 mei van 15.00 tot 16.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur aan de Slatweg 5 in hall.

www.floraliahall.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.