Home / Eerbeek / Eerbeekse schakers aan zet

Eerbeekse schakers aan zet

EERBEEK – Leden van de Eerbeekse Schaakclub speelden in het Tjark Rikscentrum de 23e ronde van de onderlinge competitie. Dit waren de resultaten: Wim Geurink – Frans Douwes remise, Gerrit v.d. Spreng – Paul van Berkum 1-0, Theo Heijerman – Hans Gerritsen 0-1, Johan Put – Gerard Schut 0-1, Hil v.d. Burg – Roel Gerritsen 0-1, Jaap Neuteboom – Henk de Bruin remise, Hans Tonk – Jan v.d. Berg 1-0. Door een oneven aantal leden was er voor Gerrit Nikkels dit keer geen schaakmaatje. Donderdag wordt de derde en tevens laatste ronde van het jaarlijkse drieslagtoernooi gespeeld.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.