Home / Doesburg / TV opnames WDR in Doesburg

TV opnames WDR in Doesburg

DOESBURG – De Duitse televisiezender WDR was onlangs in Doesburg om opnames te maken voor de vier en een half durende film Scharfes Doesburg. De medewerkers van de WDR bedanken Doesburg voor de gastvrije ontvangst. Naar verwacht wordt film op 6 april uitgezonden tijdens de uitzending van het programma Servicezeit Mobil op WDR 3, rond 18.20 uur. Daarnaast is de film ook te zien op www.servicezeit.de of via Google (Doesburg WDR Servicezeit). Door zowel de VVV als Stadsmanagement Doesburg is de komst van de WDR cameraploeg naar Doesburg als erg positief ervaren.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.