Doesburg Doet

DOESBURG – In het weekend werden de landelijke NL-Doet dagen gehouden. Ook in Doesburg werd hier ruimschoots aandacht aan besteed. Niet alleen aandacht, maar ook door echt aan te pakken.

Zo gingen de bewoners van Zorgcentrum IJsselzicht met vrijwilligers een stadswandeling maken die georganiseerd werd door het VVV. En wat is er nu lekkerder dan na de wandeling bij Bertram getrakteerd worden op een heerlijk kopje koffie met een lekkere plak koek of cake erbij? Volgens een van de dames was het genieten op deze manier. “Dit maak je niet alle dagen mee en je komt er zo nog eens heerlijk uit”, aldus een van hen.
Bij speeltuin Kindervreugd waren vrijwilligers bezig om de speeltuin op te knappen voor het komende speel seizoen. Bij de museumtuin ‘t Olde Ras waren leden van de Rotary bezig om daar alles weer zomerklaar te maken. Bij Zorgcentrum IJsselzicht waren ook nog vrijwilligers bezig om de terrassen en tuintjes weer schoon en mooi te maken, zodat de bewoners ook hier weer van kunnen genieten. Veel vrijwilligers die met grote inzet iets voor een ander doen. Carion in Doesburg had de coördinatie van het geheel en Jos Dubois concludeerde dat, hoewel dit jaar pas het tweede jaar is, er is er aanmerkelijk meer animo was mee te doen –foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.