Doedie tafeltennis kampioenschappen

DOESBURG/DIEREN – Voor de zestigste keer worden dit jaar in Doesburg, op 17 en 18 april, tafeltennis kampioenschappen gehouden. Het is de vijfde keer dat de kampioenschappen onder de noemer Doedie worden georganiseerd omdat het gaat om het kampioenschap van Doesburg en Dieren.

Vanaf nu kunnen inwoners van Doesburg en Dieren en leden en oud-leden van Drusus (Doesburg) en Gazelle (Dieren) zich inschrijven. Op zaterdag vanaf 19.00 uur staat traditioneel het dubbeltoernooi op het programma en zondag worden de enkelwedstrijden afgewerkt.
Er kan ingeschreven worden in verschillende dubbel en enkel klassen; A is voor spelers met een competitieniveau 1, 2 en 3, B voor klassen 4 en 5 en C voor klasse 6 en recreanten. Als men een tijd niet heeft gespeeld en niet meer weet welk niveau het beste past, dan kan men langskomen zodat professionals de juiste klasse kunnen bepalen.
Voor meer informatie kan men een bezoek brengen in de zaal aan de Wilgenstraat in Doesburg op dinsdag en donderdag vanaf 19.00 uur. Hier kan men zich ook inschrijven. Vanaf 30 maart kan men gratis meetrainen. Inschrijven kan tot 2 april en dat kan ook op www.ttvdrusus.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.