Home / Dieren / Lichaam Henk Smeltink gevonden

Lichaam Henk Smeltink gevonden

DIEREN / ZUTPHEN – Het lichaam van de vermiste Dierenaar Henk Smeltink is gevonden. Zaterdagmiddag zagen binnenvaartschippers iets ‘verdachts’ drijven in de IJssel bij Zutphen. Rijkswaterstaat is erbij geroepen en ontdekte dat het om een lichaam ging. Met een haak is het lichaam naar de oever aan de kant van de Hoven getrokken, waar het door een lijkschouwer aan de kant is gehesen. Later bleek dat het ging om de 72-jarige Henk Smeltink. De man vertrok in de nacht van 15 op 16 februari met de fiets vanaf zijn huis in Dieren en is sindsdien niet weergezien. De politie denkt niet dat er sprake is van een misdrijf.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.