Lichaam Henk Smeltink gevonden

DIEREN / ZUTPHEN – Het lichaam van de vermiste Dierenaar Henk Smeltink is gevonden. Zaterdagmiddag zagen binnenvaartschippers iets ‘verdachts’ drijven in de IJssel bij Zutphen. Rijkswaterstaat is erbij geroepen en ontdekte dat het om een lichaam ging. Met een haak is het lichaam naar de oever aan de kant van de Hoven getrokken, waar het door een lijkschouwer aan de kant is gehesen. Later bleek dat het ging om de 72-jarige Henk Smeltink. De man vertrok in de nacht van 15 op 16 februari met de fiets vanaf zijn huis in Dieren en is sindsdien niet weergezien. De politie denkt niet dat er sprake is van een misdrijf.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.