Home / Dieren / KV Diderna/Visser Sloopwerken bestaat 40 jaar

KV Diderna/Visser Sloopwerken bestaat 40 jaar

DIEREN – Korfbalvereniging KV Diderna/Visser Sloopwerken bestaat 18 september 2010 veertig jaar. Deze dag wordt gevierd met de spelende leden, niet spelende leden, donateurs, sponsoren, oud-leden en een ieder die korfbal een warm hart toedraagt.

Bij de vereniging spelen drie pupillenteams, een aspirantenteam en twee seniorenteams actief in de competitie. Regelmatig wordt hun sportieve inzet bekroond met een kampioenstitel. Daarnaast organiseert KV Diderna / Visser Sloopwerken jaarlijks vele evenementen. De bekendste zijn het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi en het familie-vriendentoernooi.
Om het jubileumjaar te vieren zijn er een aantal acties bedacht. Men kan leden van KV Diderna / Visser Sloopwerken aan de deur verwachten voor een lege statiegeldflessen- inzamelingsactie en voor verkoop van bloembollen. De leden van de vereniging zijn te herkennen aan een begeleidend schrijven die zij tonen, daarin wordt het belang van de actie uitgelegd.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.