Gelreband omlijst palmpaasoptocht

DIEREN – De jonge muzikanten uit het vorig jaar opgerichte jeugdorkest van de drum- en showfanfare Gelreband uit Dieren gaan zaterdag 27 maart weer door de straten marcheren tijdens de palmpaasoptocht. Dit is de tweede maal dat het jeugdorkest de straat op gaat. Eerder waren zij te zien tijdens de intocht van Sinterklaas in Dieren. Ook het seniorenorkest is aanwezig bij de palmpaasoptocht. Gezamenlijk vertrekken de muziekkorpsen vanaf hun clubgebouw De Metronoom richting de speeltuin. Vanaf daar maken zij, gevolgd door een grote groep kinderen met versierde palmpaasstokken, een rondgang over het Callunaplein in Dieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.