Home / Dieren / Burenruzie in Dieren: vrouw aangehouden

Burenruzie in Dieren: vrouw aangehouden

DIEREN – Een 30-jarige vrouw uit Dieren is zondagnacht rond 00.45 uur aangehouden op verdenking van mishandeling van een buurtbewoner. Een andere buurtbewoner heeft na een ontstane burenruzie de politie gewaarschuwd. Eenmaal op het aangegeven adres aangekomen troffen agenten een aantal bewoners aan. Eén van hen verklaarde dat zij door de Dierense mishandeld zou zijn. Agenten zagen inderdaad tekenen van mishandeling, waarop zij de vrouw hebben aangehouden en meegenomen hebben naar het politiebureau. Aanleiding voor de burenruzie waren eerdere meldingen van overlast. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.