Home / Bronkhorst / Koffieconcert van leerlingen De Lans

Koffieconcert van leerlingen De Lans

BRUMMEN – Vijftig leerlingen met een verstandelijke beperking van school De Lans gaven vrijdag een bijzonder koffieconcert in Tolzicht in Brummen. Onder leiding van pianist en dirigent Mark de Goede zongen zij een tiental liedjes en ballades. Vanuit pedagogisch oogpunt is dit speciaal omdat de leerlingen zelden van het terrein afkomen en voor velen was het een echt uitje. Ze kwamen onder begeleiding op de fiets. In de recreatiezaal van Tolzicht hebben de leerlingen prachtig gezongen; onder andere Zingen met Bach, Benny van der Velde, Zuiderzee ballade en nog vele andere.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.