Home / Bronkhorst / Kennismaken met korfbal

Kennismaken met korfbal

BRUMMEN – De high-five, een wereldreis maken, veel scoren en samenspelen, dit alles en nog veel meer kwam aan bod tijdens de lessen Kennismaken met korfbal in de gymzaal van basisschool de Dobbelsteen in Brummen. Leerlingen van basisscholen de Dobbelsteen, de Krullevaar en de Wilhelminaschool uit Brummen konden het spelletje leren van Dolf Nijbroek, de korfbalconsulent van de KNKV, samen met enkele enthousiaste leden van korfbalvereniging Turbulas en de vakleerkracht. Alle kinderen werden na afloop van harte uitgenodigd om eens een keertje bij de korfbalvereniging te komen kijken tijdens een training en gratis mee te doen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.