Home / Dieren / Dierenaar aangehouden op verdenking van heling

Dierenaar aangehouden op verdenking van heling

DIEREN – De politie heeft vrijdagochtend een 18-jarige jongen uit Dieren aangehouden wegens verdenking van heling van een personenauto.

Een getuige meldde rond acht uur dat twee jongens zich verdacht zouden gedragen bij een woning. De gewaarschuwde agenten troffen de 18-jarige jongen aan. Uit onderzoek bleek dat de jongen kort daarvoor bij een auto had staan praten met een andere jongen. Bij navraag bleek deze auto gestolen te zijn. Deze twee jongens zouden volgens getuigen zich verdacht hebben gedragen bij een aantal woningen. De Dierenaar werd aangehouden op verdenking van heling van de gestolen auto. De andere jongen is door de agenten niet meer aangetroffen. De auto is in beslag genomen voor nader onderzoek.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.