Home / Bronkhorst / Brummense gewond na ongeval

Brummense gewond na ongeval

ARNHEM – Een 20-jarige fietsster is zaterdagavond gewond geraakt na een botsing met een 67-jarige Arnhemse automobilist op de Sonsbeekweg in Arnhem. De fietsster, afkomstig uit Brummen, zou rond kwart voor twaalf de weg zijn overgestoken, ongeveer 30 meter voor de Apeldoornseweg. Op dat moment reed de Arnhemmer over de Sonsbeekweg waarbij een botsing ontstond tussen beiden. De Brummense viel hierbij op de grond waardoor ze letsel opliep aan haar hoofd en rug. Ze is door het ambulancepersoneel meegenomen naar het Rijnstate ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse onderzoekt de toedracht van het ongeval.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.