Aanhouding voor heling en diefstal

BRUMMEN – De politie maakt proces-verbaal op tegen twee Brummenaren, voor diefstal en heling van een fiets. Eén van, een 18-jarige jongeman, werd op donderdag op de Spoorstraat in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van heling van een fiets.

De jongman werd omstreeks 20:50 uur staande gehouden omdat zijn fietsverlichting niet werkte. Hij wist geen kenmerken van zijn fiets op te noemen en kon niet verklaren hoe hij aan de fiets kwam. Hierop heeft de politie hem aangehouden op verdenking van heling. Op het politiebureau legde hij en verklaring af. Zijn vriend, een 19-jarige plaatsgenoot is vrijwillig naar het bureau gekomen voor verhoor en heeft bekend. Hij zou de fiets, een mountainbike, afgelopen weekend gestolen hebben bij het kinderdagverblijf op de Troelstralaan in Brummen. Tevens vraagt de politie de eigenaar van de mountainbike zich te melden bij de politie om aangifte te doen. De politie maakt proces-verbaal op tegen het duo.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.