Feest in de kerk

BRUMMEN – De diaconie van de protestantse kerk in Brummen heeft onlangs weer het jaarlijks terugkerende feest georganiseerd voor de cliënten van Philadelphia. Al vroeg waren de diaconie en medewerkers van Philidelphia in de kerk om deze te versieren en hapjes klaar te maken.

Rond het middaguur begonnen de bussen te rijden om cliënten op te halen voor het feest. De heer Bakker heette iedereen welkom, waarna dominee John van de Breukelaar voor ging in gebed.
Het trio Johnny, Gemma en Monique brachten diverse meezingers ten gehore en iedereen zong uit volle borst mee. Dweilorkest Het Spult was ook weer van de partij, zorgde voor een goede sfeer en muziek waar op gedanst kon worden.
Dominee Jan Ek was de jarige onder het gezelschap en voor hem werd er gezongen en de cliënten hadden een tekening voor hem gemaakt. Hij had nog nooit zo veel mensen op zijn verjaardag gehad. Het feest werd afgesloten door het dweilorkest, waarna alle cliënten tevreden met een bloemetje weer naar huis gingen. Organisators kregen uit handen van Masja Meijer een fles wijn met een bedankje, namens de cliënten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.