Man opgepakt na bedreigen ex

VELP – In Velp heeft de politie woensdagavond een 43-jarige man uit Werkendam aangehouden op verdenking van bedreiging en mishandeling van zijn ex-vriendin, een 32-jarige Velpse. De vrouw waarschuwde rond kwart voor tien de politie, kort nadat ze door haar ex bij haar woning had getroffen. De man zou haar daarbij met een mes hebben bedreigd. Ook zou hij haar bij de keel hebben gegrepen en geslagen. Bij de komst van de agenten bleek de man al te zijn vertrokken. Hij werd op een adres elders in Velp aangetroffen, waar hij tijdelijk zou verblijven. De man is voor verder onderzoek ingesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.