Nog maar drie panden in de race

RHEDEN – Landgoed Rhederhof in Rheden is, na een kritisch jurycommentaar, door naar de halve finale van het SBS6- televisieprogramma Het mooiste pand van Nederland. 590.000 kijkers zagen hoe Rhederhof doorging en dat Den Bosch afviel.

Vorst gooide wederom roet in het eten bij de juryopdrachten. Hierdoor moesten Kees en Carsten van Rhederhof het met twee voltooide opdrachten doen, in plaats van met drie. ‘Ondanks dat blijft de jury laaiend enthousiast de wijze waarop jullie dit pand weer eigenlijk nieuw leven willen inblazen’, aldus Henk-Jan Smits, presentator van het programma. Met nog maar drie panden in de race, komt een finaleplek steeds dichterbij. Carsten Hesz: “Het wordt nu echt spannend. Er valt nog maar één pand af voor de finale. We moeten nu alles op alles zetten om de jury tevreden te stellen.”
De BankGiro Loterij, de sponsor van het programma, heeft in de regio bouwpakketten verstuurd van Landgoed Rhederhof. Voor diegenen die het bouwpakket niet in de brievenbus hebben ontvangen, kunnen deze via de website van de BankGiro Loterij bestellen. Het bouwpakket wordt dan gratis thuis gestuurd.
Wie heeft straks allemaal een eigen Rhederhof thuis staan? En hoe ziet de ideale Rhederhof eruit? Op http://landgoed-rhederhof.hyves.nl/ en www.rhederhof.nl worden foto‘s verzameld van mini Rhederhofjes. De foto‘s kunnen gestuurd worden naar hilde@landgoed-rhederhof.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.