Vernielingen in Eerbeek onderzocht

EERBEEK – De politie is in Eerbeek een onderzoek gestart naar vernielingen die in de nacht van zaterdag op zondag 14 maart zijn gepleegd. In een aantal straten zijn spiegels van auto’s vernield.

De daders hebben een spoor van vernieling achtergelaten in onder andere de Frans Halsstraat, Huijgenslaan, Rembrandtlaan, Ruijgenbosweg en Jan Mankestraat in Eerbeek. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Tevens vraagt de politie benadeelden om aangifte, bij voorkeur via internet, te doen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.