Home / Doesburg / Doesburger aangehouden na huiselijk geweld

Doesburger aangehouden na huiselijk geweld

DOESBURG – In zijn woning in Doesburg heeft de politie woensdag een 38-jarige man aangehouden wegens huiselijk geweld tegen zijn 27-jarige vriendin. Het slachtoffer meldde zich die woensdagochtend bij de politie nadat ze volgens haar zeggen door haar vriend was geslagen.

De vrouw bleek daaraan verwondingen te hebben opgelopen aan haar gezicht. Agenten gingen naar de woning van het stel en troffen de Doesburger nog thuis aan. De man, die door de politie ook nog gezocht werd voor een ander strafbaar feit, is in verzekering gesteld. Door de vriendin van de Doesburger is aangifte gedaan.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.