Boomfeestdag in Doesburg

DOESBURG – Op feestelijk wijze is door 35 kinderen van groep 7 van basisschool de Horizon deelgenomen aan de landelijke Boomfeestdag 2010. Eerder deze week hadden kinderen van de Anne Frankschool ook in het kader van de Boomfeestdag een excursie gehad naar de Linie.

Het was een prachtige dag om bomen te planten en er werd dan ook door de kinderen met volle overgave geplant. Samen met wethouder Fred Jansen zijn woensdag 7 fruitbomen en 900 meidoornstruiken geplant op het voormalige Texaco-terrein aan de Esdoornlaan. De kinderen werden voordat ze tot planten overgingen eerst toegesproken door de wethouder. De inrichting van het terreintje is samen met de bewoners van het aangrenzende appartementencomplex bedacht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.