Home / Dieren / Muzikanten Gelreband verkopen tulpen

Muzikanten Gelreband verkopen tulpen

DIEREN – Om het lentegevoel nog extra aan te wakkeren, gaan leden van de drum- en showfanfare Gelreband vrijdagavond 26 en zaterdagmorgen 27 maart langs de deuren in hun dorp Dieren om tulpen te verkopen. De tulpen komen direct van de kweker vandaan en worden in allerlei kleuren verkocht. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe instrumenten. Ook zijn er nieuwe uniformen nodig gezien de grote ledengroei bij het muziekkorps.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.