Home / Bronkhorst / Goede verkoop op boekenmarkt BMK

Goede verkoop op boekenmarkt BMK

BRUMMEN – De jaarlijkse boekenmarkt van het Brummens Mannenkoor was ook dit keer weer een groot succes. Vooral op vrijdag was er veel belangstelling voor de vele boeken die te koop werden aangeboden. In totaal zijn ruim drieduizend boeken van eigenaar gewisseld. Hierdoor zit het BMK weer wat ruimer bij kas. Een deel van de opbrengst wordt besteed aan de concertreis naar Salzburg, die eind mei op het programma staat. Volgend jaar wordt weer een boekenmarkt gehouden in het tweede weekend van maart. Daarnaast staat het BMK iedere dinsdag met een boekenkraam op de markt in Brummen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.