Zestig jaar huwelijksgeluk

VELP – Meneer en mevrouw Eimers uit Velp vierden maandag hun zestigjarig huwelijk. Burgemeester Petra van Wingerden kwam bij hen op bezoek en overhandigde namens de gemeente een boeket en het boek Rheden en de Zeven Dorpen.

De heer W. Eimers is in 1925 geboren in Dieren, mevrouw W.A. Eimers – Van der Slegt in 1929 in de gemeente Bergh. Zij verhuisde op jonge leeftijd van ’s Heerenbergh naar Velp om daar intern een betrekking te aanvaarden. De twee ontmoetten elkaar in de voormalige carnavalsburcht De Vereeniging in Velp en trouwden op 15 maart 1950.

Meneer Eimers is samen met zijn broer directeur geweest van een transportbedrijf. Dit familiebedrijf bestaat inmiddels ruim 85 jaar. De broers namen het over van hun vader en enkele jaren geleden is het bedrijf overgedragen aan de zoon van de heer Eimers.

De heer Eimers is altijd actief lid geweest van de plaatselijke brandweer. Momenteel beleeft hij veel plezier aan zijn vijver. Het echtpaar gaat er regelmatig met de caravan op uit. Ook reizen ze graag naar familie in het zuiden om daar van de zon te genieten. Meneer en mevrouw Eimers hebben drie dochters, een zoon en zes kleinkinderen – foto Marc Pluim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.