Actie Paasontbijt Wereldwinkels

REGIO – Enkele wereldwinkels in de regio hebben het initiatief genomen tot een ludiek actie; Paasontbijtje? Haast je naar de wereldwinkel! De wereldwinkels nodigen de inwoners uit iemand te nomineren voor een Paasontbijt. De bedoeling is dat men op één A-4tje opschrijft wie er een Paasontbijt verdient en waarom. Het a-4tje kan tot woensdag 31 maart worden ingeleverd. Uit de inzendingen kiezen de medewerkers van elke wereldwinkel één persoon. Deze wordt vervolgens verrast met een ontbijt dat bestaat uit chocoladehagelslag, jam en honing, rijstewafels, vruchtenthee, koffie en sinaasappelsap. Al deze producten zijn afkomstig uit ontwikkelingslanden. De producenten krijgen hiervoor een eerlijke prijs. Degenen die het Paasontbijt het meest verdienen, krijgen dit op zaterdagmiddag 3 april aangeboden. De wereldwinkels uit Beekbergen, Eerbeek, Brummen, Rheden en Velp doen mee.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.