Home / Regio / Actie Paasontbijt Wereldwinkels

Actie Paasontbijt Wereldwinkels

REGIO – Enkele wereldwinkels in de regio hebben het initiatief genomen tot een ludiek actie; Paasontbijtje? Haast je naar de wereldwinkel! De wereldwinkels nodigen de inwoners uit iemand te nomineren voor een Paasontbijt. De bedoeling is dat men op één A-4tje opschrijft wie er een Paasontbijt verdient en waarom. Het a-4tje kan tot woensdag 31 maart worden ingeleverd. Uit de inzendingen kiezen de medewerkers van elke wereldwinkel één persoon. Deze wordt vervolgens verrast met een ontbijt dat bestaat uit chocoladehagelslag, jam en honing, rijstewafels, vruchtenthee, koffie en sinaasappelsap. Al deze producten zijn afkomstig uit ontwikkelingslanden. De producenten krijgen hiervoor een eerlijke prijs. Degenen die het Paasontbijt het meest verdienen, krijgen dit op zaterdagmiddag 3 april aangeboden. De wereldwinkels uit Beekbergen, Eerbeek, Brummen, Rheden en Velp doen mee.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.