Derde schoolvoetbaltoernooi

EERBEEK – Op de sportvelden bij de Eerbeekse Boys wordt woensdag 28 april voor de derde keer het schoolvoetbaltoernooi in Eerbeek gehouden. Sinds twee jaar is dit evenement niet meer weg te denken uit het dorp. Meer dan 320 scholieren deden hier vorig jaar aan mee.

De winnaars uit de groepen 7 en 8 kunnen door naar de districtfinales die later in mei plaatsvinden in Zutphen. Uiteindelijk komt er een landelijke finaledag waar de toppers van het schoolvoetbaltoernooi strijden om de beste school van Nederland.
Alle leerlingen vanaf groep 4 zijn van harte welkom om mee te doen. De volledige organisatie ligt in handen van een enthousiaste commissie van sv Eerbeekse Boys.

www.eerbeekseboysjeugd.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.