Datum Kinder Vakantie Spelen bekend

EERBEEK – Zoals voorgaande jaren vindt ook dit jaar de Kinder Vakantie Spelen (KVS) in Eerbeek plaats. Vorig jaar waren er 250 kinderen die met veel plezier deelnamen aan deze speelweek, die dit jaar plaatsvindt van maandag 2 tot en met vrijdag 6 augustus in en rondom het Tjark Riks Centrum en het terrein bij de Korenmolen.

Het thema van de KVS wordt ieder jaar geheim gehouden tot op de dag van de aanvang. Door middel van spel, creativiteit, cultuur, fantasie en toneelspel gaan de kinderen vijf dagen bezig om opdrachten te vervullen die tot een ontknoping van het verhaal zullen leiden.
Zeven enthousiaste vrijwilligers en een beroepskracht van Stichting Welzijn Brummen (werkgroep) bereiden deze week voor. Tijdens de week zijn er naast de werkgroep tachtig vrijwilligers aanwezig om alles soepel te laten verlopen.
De KVS is voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar. Inschrijfformulieren worden in mei op basisscholen in Eerbeek verspreid. Inschrijven kan van woensdag 16 juni tot en met vrijdag 2 juli.

Jongerenwerker SWB, Sjoerd Botschuyver
Tel. 0575 – 561988 of 06 – 11496120, e-mail. s.botschuyver@welzijnbrummen.nl
www.kvs-eerbeek.hyves.nl, www.kvs-eerbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.