Home / Eerbeek / Boomfeestdag fleurt Eerbeekse Enk op

Boomfeestdag fleurt Eerbeekse Enk op

EERBEEK – Dankzij leerlingen van de Cornelis Jetsesschool in Eerbeek ziet de Eerbeekse Enk er weer een stukje groener uit. Woensdag hielpen 22 kinderen de gemeentewerkers en wethouder Ria Aartsen mee bij het planten van veertien bomen. Dit gebeurde in het kader van de Nationale Boomfeestdag. In de Staringstraat zijn vijf bomen geplant, in de Steenbeekstraat vier en ook de Ruijgenboschweg wordt nu gesierd met vijf bomen. Er is, in samenspraak met de buurt, gekozen voor onder andere prunussen, sierperen en esdoorns. De plantvakken worden later door medewerkers van de gemeente nog aangeplant met lager groen, zodat de straten een mooie uitstraling krijgen. De jongens en meisjes van de Cornelis Jetses hebben dit zware werk met plezier gedaan. Ze namen de spade ter hand alsof ze niet anders gewend zijn en dekten de wortels van de jonge boompjes vakkundig toe met aarde. Wethouder Ria Aartsen werkte hard mee.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.