Home / Dieren / Korfbalkampioenen

Korfbalkampioenen

DIEREN – Het heren seniorenteam van Handbalvereniging Erica’76 is kampioen geworden. Door een 27 – 20 overwinning op Achilles 3 Apeldoorn is het Dierense team twee ronden voor het eind van de competitie al niet meer in te halen. Erica’76 heeft deze competitie slechts één wedstrijd verloren. Hierdoor promoveert het team voor het eerst sinds negen jaar weer naar de tweede klasse van de afdeling Oost. Na deze kampioenswedstrijd zijn de heren in de bloemetjes gezet en gehuldigd door het publiek.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.