Home / Bronkhorst / Jong talent gezocht voor Lentepop

Jong talent gezocht voor Lentepop

BRUMMEN – Quattro Stagioni Pop in Brummen is voor Lentepop op zoek naar jeugdig poptalent. Lentepop vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 mei, op het Marktplein in Brummen. Onder de noemer lentetalenten is jong talent welkom het podium te betreden. Muzikanten in de leeftijd van twaalf tot en met twintig jaar krijgen zo de kans podiumervaring op te doen. De organisatie zorgt voor een geluidsinstallatie, publiciteit, publiek en een goede sfeer. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen is er ruimte voor een optreden van ongeveer vijftien minuten per act. Aanmelden kan bij QS Pop: Ham en Martine van Hal, tel. 0575-564596, Theo van Enckevort, tel. 0575-561983 of via www.qspop.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.