Boerderij zoekt vrijwilligers

De Boerderij in Beekbergen is op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bestuursleden. Sinds jaar en dag werkt de Boerderij met een kleine groep vrijwillig personeel. Verschillende activiteiten zijn afhankelijk van de medewerking van vrijwilligers. Denk aan jeugdactiviteiten, themabijeenkomsten, vakantieactivietiten en de bezetting van de bar. Bovendien is dit werk voor de vrijwilligers leuk en gezellig om te doen. De Boerderij zoekt daarnaast naar een penningmeester en algemene bestuursleden. De komende weken staan er op 10 april de Radio Ruilbeurs en op 23 april het Oranjefestival op het programma.

info@boerderijbeekbergen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.