Vrouw krijgt drie processen-verbaal

VELP – De politie heeft dinsdag 16 maart een 18-jarige vrouw uit Arnhem aangehouden wegens het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs. Omstreeks 15.30 uur zagen agenten de 18-jarige vrouw met verhoogde snelheid over de Waterstraat in Velp rijden en besloten de bestuurster te controlen. Toen de bestuurster geen geldig legitimatiebewijs kon tonen werd zijn aangehouden. Op het politiebureau bleek dat de vrouw een valse naam had opgegeven. Ook verklaarde de 18-jarige dat zij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. De vrouw kreeg drie processen-verbaal voor het niet kunnen tonen van een indentificatiedocument, het opgeven van een valse naam en het rijden zonder geldig rijbewijs.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.