Home / Velp / Politie waarschuwt voor verloren medicijnen

Politie waarschuwt voor verloren medicijnen

VELP – In Velp zijn woensdagochtend 17 maart gevaarlijke medicijnen verloren. Het gaat om het middel Zopiclon, een slaapmiddel. Ondeskundig gebruik of inname door kinderen kan ernstig gevaar opleveren voor de gezondheid.

De medicijnen zijn ’s ochtends verloren op een parkeerplaats aan de Hoofdstraat. Het gaat om 30 tabletten die verpakt zijn in een wit-groen doosje met een etiket van een apotheek. De vinder wordt verzocht de medicijnen af te geven bij huisarts, apotheek of politiebureau.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.