Drie jongens aangehouden wegens diefstal bromfiets

VELP- De politie heeft dinsdag twee 18-jarige jongens uit Velp en een 16-jongen uit dezelfde woonplaats aangehouden op verdenking van diefstal van een brommer. Omstreeks 13.00 uur kreeg de politie de melding dat er een bromfiets was gestolen aan de IJsselstraat. De persoon waarvan de brommer was gestolen, had bij de melding de naam van de verdachte genoemd. De gewaarschuwde agenten kenden de verdachte. Hierop besloten de agenten in de omgeving gelijk naar de verdachte uit te kijken. Op de Groen van Prinsterstraat troffen de agenten de 18-jarige verdachte aan. Hij was in gezelschap van twee jongens. Volgens getuigen waren deze jongens ook bij de diefstal betrokken. Hierop zijn de jongens alle drie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.